Cumpara dupa categorie

Tăvițe Pentru Torturi

Dorești ca materialele folosite de tine în bucătărie, brutărie sau patiserie să sară în ochii prietenilor sau clienților?
Tăvile pentru torturi reprezintă un produs simplu, dar indispensabil brutăriilor, cafenelelor, cantinelor sau restaurantelor. Acestea oferă un aspect plăcut produselor expuse la raft și deși albul este considerat culoarea de bază a acestui tip de produs, mergând pe varianta de negru mat catifelat nu veți da greș și veți atrage foarte mulți clienți prin eleganța culorii și materialului. Negrul este asociat cu durabilitate și încredere, atribute pe care le posedă de altfel și tăvile M&C Packing.
Tăvile noastre sunt modalitatea perfectă de a vă expune prăjiturile și produsele de patiserie într-un mod elegant și cu clasă. Sunt fabricate din carton gros de calitate, suficient de rezistent pentru a susține greutatea delicioaselor dumneavoastră produse.
Puteți folosi aceste tăvi negre catifelate ca element de prezentare sau chiar ca tavă de servire pentru oaspeții sau clienții dumneavoastră dragi. Aceste tăvi vor face ca toate produsele de patiserie să aibă un aspect profesional și atractiv, astfel încât să emane dezirabilitate sau dorință de cumpărare. De asemenea, tăvile sunt foarte ușor de curățat, ceea ce este perfect dacă aveți un magazin sau o cafenea aglomerată, unde igiena este pe un loc fruntaș.
Cu diferite dimensiuni și forme, oferim produsul perfect pentru fiecare nevoie. Pentru că fiecare tort e unic din toate punctele de vedere, produsul nostru vine în diferite forme și dimensiuni, de la 15x21x0.2 cm, perfecte pentru aranjarea feliilor de tort în cafenele și magazine, până la 40x50x0.3 cm, pentru evenimente mai speciale. Desigur că aceste dimensiuni ale tăvilor catifelate pot fi personalizate astfel încât să reușim să oferim soluții pentru orice necesitate a dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați online sau telefonic pentru mai mult detalii sau plasarea de comenzi.