Cumpara dupa categorie

Despre noi

M & C Packing produce și imprimă o gamă largă de ambalaje din carton, de unică folosință, ecologice, destinate comerțului de produse alimentare. Cutiile sunt personalizate cu una sau mai multe culori, foto, în funcție de cerințele clienților.

Avem posibilitatea de a personaliza si cantitati mici folosind print digital de inalta calitate si print folio si emboss (timbru sec) cu folii metalizate (auriu, argintiu, negru si alte nuante) in relief pentru ambalaje deosebite.

Suntem specializați în ambalaje destinate cofetăriilor, patiseriilor, pizzeriilor, precum și fast-food-urilor; ambalaje deosebite pentru a aduce un plus de imagine produselor dumneavoastră. Putem dezvolta și alte ambalaje, care nu sunt pe site în funcție de necesitățile fiecărui client. Nu ezitați să ne contactați și vom încerca să vă oferim soluția optimă. La cerere producem cutii colective și cutii personalizate destinate transportului și depozitării mărfurilor.

Detalii comenzi

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare . Vom raspunde in maxim 48 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii. Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri: FanCourier: http://www.fancourier.ro/ Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome. Pentru comenzi mai mari sau colaborari pe termen lung, preturile se negociaza si se pot acorda termene de plata (cu CEC la termen). Pentru comenzile personalizate termenele de livrare pot varia in functie de produs, plata se face cu un avans de 30% din valoarea comenzii, pe baza facturii proforme, restul la livrare.

Despre noi