Cumpara dupa categorie

Cutii Transport Natur

Dacă ai nevoie de un plus de siguranță pentru produsele tale, cutiile de tort Natur sunt soluția ta.
În calitate de producător de ambalaje alimentare, suntem mereu în căutarea modalităților de a ne asigura că produsele tale de patiserie vor fi păstrate în siguranță.
Noua noastră linie de cutii Natur pentru torturi și prăjituri este o soluție potrivită în acest sens! Fiind confecționate din carton dur și rezistent, având o textură fină și delicată, cutiile sunt potrivite pentru deserturile mai grele. Îți oferim o gamă largă de modele și diferite dimensiuni, astfel încât să găsești cutia perfectă transportarea torturilor dorite. Marele avantaj al acestor cutii este reprezentat de rezistența la temperaturi joase și la umezeală. 
Împachetat în una dintre cutiile noastre, poți fi sigur că tortul tău își va păstra forma și gustul până când va fi servit la orice sărbătoare sau eveniment. Pentru un aspect mult mai deosebit și elegant, ca element de noutate aducem cutiile personalizate flexografic, astfel cutia poate fi personalizată pe două părți ale acesteia. 
Ești liber să alegi soluția perfectă în ceea ce privește ambalarea desertului tău, iar noi suntem deschiși să te ajutăm cu această provocare, oferindu-ți cele mai avantajoase prețuri și o gamă variată de cutii pentru ambalare. Tot ce trebuie să faci este să plasezi comanda pe site-ul nostru, iar de restul ne vom ocupa noi.