Cumpara dupa categorie

Tăvițe negre SofTouch

Surprinde-ți invitații prin alegerea modalității de servire a deserturilor cu ajutorul tăvițelor speciale SofTouch.
Gama noastră variată de produse se vor potrivi perfect nevoilor și preferințelor tale de servire a clienților sau prietenilor. 
Suntem conștienți de cât de mult îți pasă ca fiecare detaliu să arate perfect, de aceea îți prezentăm tăvițele de culoare neagră, care au un aspect elegant și care îi va oferi cu siguranță mesei tale o notă de eleganță și splendoare. Sunt confecționate din carton, ceea ce le face suficient de rezistente și prietenoase cu mediul. Pentru a putea ușura transportul prăjiturilor tale, tăvițele au două mânere pe părțile laterale. Exteriorul acestora este unul catifelat datorită laminării cu folie Soft Touch. În plus, nu trebuie să îți fie frică de faptul că ar putea pierde din strălucire, deoarece acestea, pe lângă un aspect plăcut, mai sunt și extrem de rezistente la grăsimi datorită materialului din care sunt confecționate. Poți alege diferite dimensiuni în funcție de capacitatea de care ai nevoie în cadrul firmei sau evenimentului tău. Surprinde-i pe oaspeții tăi cu prăjiturile tale delicioase așezate în cele mai deosebite tăvițe pentru deserturi. 
Nu ezita să comanzi setul de Tăvițe Negre SofTouch pe site-ul nostru și bucură-ți clienții cu cea mai originală prezentare a deserturilor tale pe masa de sărbătoare.