Cumpara dupa categorie

Ambalaje din Hârtie Personalizate

Fiți prietenii mediului și folosiți ambalajele din hârtie pentru produsele dumneavoastră    
O cantitate enormă de ambalaje de plastic ajunge în fiecare an în depozitele de deșeuri. Pentru ca statisticile să nu mai fie atât de alarmante, este nevoie ca opțiunile biodegradabile și sustenabile să fie mai accesibile. Ambalajele M&C Packing pentru fast-food sunt o modalitate excelentă de a reduce emisiile de carbon și plasticul din natură.
Oferim ambalaje ecologice care sunt perfecte pentru orice afacere. Sunt suficient de rezistente pentru a ține toate tipurile de alimente fără a se rupe sau a curge, dar suficient de moi pentru a se plia la loc atunci când nu sunt folosite. Și pentru că pungile noastre sunt biodegradabile, nu vor afecta mediul înconjurător dacă sunt aruncate în mod necorespunzător.
Pungile noastre biodegradabile sunt soluția perfectă pentru orice restaurant care dorește să devină ecologic fără a sacrifica calitatea sau stilul. De asemenea, sunt suficient de rezistente pentru a nu se sparge atunci când clienții își încarcă punga de mâncare la pachet cu articole grele, cum ar fi cutii de suc și cartofi prăjiți! 
În catalogul nostru de produse veți regăsi tot de ce aveți nevoie pentru restaurantul dumneavoastră, fie că e vorba despre pungi biodegradabile, pungi pentru cartofi prăjiți, diverse tipuri de colțare, pungi tacâmuri, hârtie printată, pungi rotiserie sau sacoșe din hârtie natur. Totodată, oferim ambalaje personalizate pentru orice client dornic să aducă un strop de autenticitate produselor și pentru a se prezenta mai bine brand-ul în fața pieței. Consultați paginile dedicate fiecărui produs pentru mai multe detalii. Clienții dumneavoastră vor aprecia angajamentul față de sustenabilitate în timp ce se bucură de masa lor într-un ambalaj îngrijit.
Dacă aveți nevoie de mai multe informații despre produsele noastre, vă rugăm să ne contactați online sau telefonic. Lăsați-ne să vă ajutăm să vă facem afacerea mai ecologică!