Cumpara dupa categorie

Farfurii din Carton

Suntem siguri că dorești să îți uimești clienții sau persoanele dragi cu niște farfurii din carton deosebite.
În acest caz trebuie să știi că alături de noi posibilitățile sunt infinite. Indiferent de ce vei pune în aceste farfurii poți fi sigur că se vor potrivi de minune nevoilor tale și cu siguranță vei rămâne mulțumit. 
Exteriorul farfuriilor este laminat și sunt fabricate din carton duplex, ceea ce le face să fie dure și suficient de rezistente astfel încât să își păstreze forma intactă indiferent de ce dorești să pui în ele. Pentru a le oferi o identitate individuală îți recomandăm să le personalizezi după cum îți dorești tu, astfel încât să nu existe nicio limită în ceea ce privește aspectul acestora. Poți imprima pe ele tot ce îți dorești, de la logo-ul afacerii tale până la mesaje personalizate pentru oaspeții tăi. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a alege orice dimensiune din cele prezentate pe site, ceea ce va permite să ajustezi produsele noaste conform nevoilor și preferințelor tale. Farfuriile personalizate sunt elementul perfect atunci când îți dorești ca toate detaliile de pe masa clientului tău să arate impecabil. 
Tot ce trebuie să faci este să alegi modelul produsului, iar noi îl vom livra în cel mai scurt timp posibil. Dorim să oferim soluții pentru orice necesitate a dumneavoastră. Vă invităm să ne contactați online sau telefonic pentru mai mult detalii sau plasarea de comenzi.