Cumpara dupa categorie

Farfurii și Tăvițe Pentru Fast-Food

Căutați niște farfurii sau tăvi pentru restaurantul dumneavoastră care să atragă privirile?
Știm că bucatele sunt principala vedetă în orice restaurant, tocmai de aceea trebuie să le puneți în lumină într-un mod corespunzător pentru a vă impresiona clienții.
Farfuriile și tăvile pentru fast-food, ca toate ambalajele M&C Packing oferă stil, utilitate și siguranță. Acestea vă permit să serviți mâncăruri apetisante, care vă vor face clienții fericiți și îi vor face să revină din nou și din nou în restaurant. Cartonul folosit este ușor și rezistent la grăsimi, perfect pentru a servi mâncăruri apetisante. De asemenea, are un finisaj lucios la exterior care îl face să arate foarte bine și să inspire încredere și perfecțiune. 
Fie că vorbim despre servirea pe loc, prin livrare sau ridicare personală, ambalajele noastre sunt potrivite în orice context. Nu va trebui să vă faceți griji nici pentru spațiul de stocare al acestora întrucât produsele noastre se pliază foarte ușor și vă vor ocupa minimum de spațiu pentru un maxim de eficiență. Ba mai mult, farfuriile și tăvile pot fi personalizate și redimensionate în funcție de preferințele dumneavoastră.
Mai știm și de varietatea mare de alimente pe care le serviți cu drag clienților dumneavoastră, tocmai de aceea vă punem la dispoziție o gamă largă de farfurii și tăvi de orice tip. Pizza, hamburgeri, cartofi prăjiți, chipsuri, clătite, salate, steak-uri, sau chiar meniuri care să le combine, ne-am gândit la toate. Consultați produsele listate mai jos și nu ezitați să ne contactați online sau telefonic pentru a discuta posibilitatea personalizării sau a redimensionării după necesitate.