Cumpara dupa categorie

Tăvi Albe Pentru Prăjituri

Vrei să oferi torturilor tale o sclipire aparte? Cu tăvile M&C Packing poți combina durabilitatea și stilul împreună pentru a scoate în evidență mult îndrăgitele torturi.
Tăvile albe pentru prăjituri sunt soluția perfectă pentru a vă prezenta prăjiturile într-un mod estetic. Acestea au fost special concepute pentru a atrage atenția clienților și pentru a oferi siguranță în timpul transportului sau depozitării produselor dumneavoastră de patiserie. Tăvile au un aspect simplu, elegant și fin, care se va potrivi perfect în orice tip de magazin, cafenea, brutărie sau patiserie. 
Suprafața netedă facilitează decorarea prăjiturilor dumneavoastră cu glazură sau fondant, astfel încât acestea să arate cât mai bine atunci când sunt expuse. Sunt fabricate din carton de calitate, de circa 2.5-3 cm grosime, astfel încât să susțină greutatea prăjiturilor fără a se rupe. Le puteți folosi pentru tort sau orice alt tip de prăjituri ori delicii.
Dacă doriți să vă scoateți la lumină creațiile cu aspect apetisant într-un mod atractiv, atunci aceste tăvi pentru tort sunt exact ceea ce aveți nevoie! De asemenea, sunt excelente dacă plănuiți să vindeți în piețe sau târguri, deoarece își vor păstra bine forma și nu se vor îndoi sub presiune, precum alte alternative fragile existente pe piață în prezent.
Ne vom ocupa de nevoile dumneavoastră, venind cu o gamă largă de tăvi pentru prăjituri, acestea având diverse dimensiuni, de la 17x24cm și până la 48x64 cm. Contactați-ne online sau prin telefon astăzi! Desigur că aceste dimensiuni pot fi personalizate astfel încât să reușim să oferim soluții pentru orice necesitate. Vă invităm să ne contactați online sau telefonic pentru mai mult detalii sau comenzi.