Cumpara dupa categorie

Tăvi Pentru Prăjituri

Când vine vorba de fursecuri, brioșe sau alte prăjituri, acestea trebuie să fie aranjate cu cea mai mare grijă pe niște tăvițe deosebite.
În magazinul nostru online poți găsi tăvițe de diverse dimensiuni și modele pe care să le utilizezi în functie de prăjiturile pe care vrei să le servești oaspeților tăi. 
Tăvițele clasice de culoare albă sunt alegerea potrivită în acest sens în cazul în care cauți un element de eleganță și puritate. Disponibile atât în dimensiuni mici, cât și în dimensiuni mai mari, acestea vor deveni suprotul perfect pentru deserturile tale. În plus, îți oferim posibilitatea de a alege tăvițele în funcție de grosimea dorită. Așadar, pentru servirea unor prăjituri mai grele, cum ar fi torturile, soluția perfectă ar fi tăvițele confecționate din carton duplex, care este unul extrem de rezistent și nu își modifică forma la manipulare, iar cele mai subțiri vor fi perfecte pentru deserturi mai mici, precum savarinele și eclerele. Exteriorul laminat face ca acestea să fie catifelate la atingere și extem de rezistente la grăsimi, pentru a-și putea păstra aspectul deosebit. Trebuie să știi că produsele noastre sunt confecționate din materiale care nu afectează gustul sau aroma deserturilor tale. 
Fă alegerea potrivită în funcție de nevoile tale, comandând unul sau câteva modele de tăvițe albe laminate prezente pe site-ul nostru.