Cumpara dupa categorie

Livrare si plata

 

Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual.

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare + sms de instiintare. Vom raspunde in maxim 48 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii.

Transportul nu este inclus in pretul ambalajelor.

 

Comenzile sunt preluate numai on-line, urmand toti pasii de inregistrare si plasarea comenzii; nu preluam comezi telefonic; contactul rapid este pentru informatii tehnice, recomandari sau diverse cereri speciale.

Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri:

FanCourier: http://www.fancourier.ro/

 

 

Onorarea comenzilor se face numai in orase unde are sediul FanCourier din motive de transport  - nu livram in sate, comune datorita costului ridicat al transportului si nici in alte tari decat Romania.

Comenzile plasate pana in ora 12:00 pot fi expediate in aceeasi zi, daca sunt in stoc ambalajele solicitate.

Comenzile plasate vineri vor fi procesate si expediate luni, in saptamana urmatoare.

Livrarea se face dupa confirmarea comenzii si in limita stocului disponibil sau a programarii la productie a ambalajelor comandate. Termenul de onorare al comenzilor variaza intre 5-7 zile lucratoare.

Livrarea se face  in functie de programul si disponibilitatea FanCourier din zona destinatarului. 

Din momentul expedierii furnizam AWB-ul (nr de urmarire) expeditiei si livrarea va fi in responsabilitatea agentiei FanCourier din zona destinatara.

 

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.

Pe fiecare produs este specificat numarul minim de bucati care poate fi comandat si modul de ambalare in descrierea completa.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu.

Plata poate fi facuta la primire, in sistem ramburs sau 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

 

Pentru comenzi cu o valoare mai mare de 1.000 Ron sau pentru gama personalizate ne rezervam dreptul de a cere un avans de 30% din valoare comenzii si restul platii la livrare.

Pentru comenzi mai mari sau colaborari pe termen lung, preturile se negociaza si se pot acorda termene de plata (cu CEC la termen).

Livram cutii in toata tara cu FanCourier.

Costuri transport (specificat in factura fiscala):

 

GRATUIT PE ORASUL IASI

 

0-5 kg (20 Ron + TVA)
5-15 kg (30 Ron + TVA)
15-30 kg (50 Ron + TVA)
30 - 50 kg (70 Ron + TVA)
50 - 100 kg (80 
Ron + TVA)
peste 100 kg - transport paletizat (150 Ronpalet + TVA)

 

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, in functie de costurile materiei prime si de prodcutie.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. 

Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome. 

 

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail comanda@ambalaje-din-carton.ro sau mc_packing@yahoo.com și vă vom răspunde în max 24 ore.

 

Informatii Comenzi - +40784 260 256

Hrebenciuc Ciprian - Productie - +40744 876 599

Bercea Alin - Tehnic - +40743 002 838 

comanda@ambalaje-din-carton.ro

mc_packing@yahoo.com