Cumpara dupa categorie

Politica de confidentialitate

 

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

 

Accesarea www.ambalaje-din-carton.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate de S.C. M&C PACKING S.R.L. 

 

In cazul in care persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice, aceasta are dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. Retragerea consimtamantului se va face la fel de usor cum a fost acordat, iar, potrivit legislatiei romane, in cel mult 48 de ore.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii, dupa acceptul dumneavoastra expres. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare. 

Datele colectate sunt cele de identificare : denumire firma sau persoana fizica, adresa facturare si de livrare, telefoane de contact, adresa de e-mail pentru contact. Aceste date sunt folosite pentru completarea expeditiilor cu FanCourier si de catre compania de curierat pentru livrare.

Datele colectate sunt folosite de M&C Packing si folosite in campaniile de marketing on-line impreuna cu firma colaboratoare WEB MAGNAT SRL.

 

M&C PACKING colecteaza datele din contul de inregistrare si plasarea comenzilor on-line: Nume | Prenume; Adresa de contact si livrare | telefon de contact si adresa de e-mail in scopul onorarii comenzilor prin intermediul FanCourier.

Datele cu caracter personal vor fi sterse de catre Operator in termen de 30 zile de la data finalizarii si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele declarate. Daca Operatorul intentioneaza sa prelucreze ulterior datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, va furniza persoanei vizate, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii suplimentare relevante.

 

De asemenea, S.C. M&C PACKING S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. S.C. M&C PACKING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si aI Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic.

 

Mentionam existenta dreptului de a solicita Operatorului, in ceea ce priveste datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor.