Cumpara dupa categorie

Tăvi Argintii Pentru Torturi

Pune în valoare frumusețea tortului tău, prezentându-l pe o tavă argintie care îi va oferi o notă de splendoare.
Indiferent de greutate și dimensiune, la noi vei putea găsi tava perfectă pentru ca desertul tău să arate într-un mod deosebit pe masa de sărbătoare. 
Producem o gamă variată de tăvi pentru tort, de mărimi și grosimi diferite. În plus, poți beneficia de forma cu colțuri rontunjite sau o poți alege pe cea dreptunghiulară, în funcție de propriile nevoi. Respectivele platouri sunt de o calitate excelentă, confecționate din carton gros, ceea ce le face foarte rezistente la manipulare și transport. Indiferent de mărimea tortului tău, poți găsi modelul potrivit pentru tine, alegând una dintre dimensiunile care ți se potrivește și care consideri că sunt cele mai atrăgătoare pentru clienții tăi. Fiind laminate și având o suprafață lucioasă, platourile sunt plăcute la atingere și foarte rezistente la grăsimi. Materialele din care sunt confecționate tăvile argintii sunt non-toxice, ceea ce asigură că gustul prăjiturilor nu va fi afectat. 
Dacă dorești să prezinți deserturile tale din vitrină într-un mod deosebit, aceste tăvi argintii vor deveni cu siguranță unul dintre instrumentele tale preferate în ceea ce privește arta cofetăriei. Nu ezita să alegi unul dintre modelele de tăvi argintii de pe site-ul nostru și minunează-i cei din jur cu cele mai originale deserturi.