Cumpara dupa categorie

Discuri Aurii Pentru Torturi

Oferă-le brioșelor sau torturilor tale o notă de perfecțiune, adăugând detalii extravagante care le vor scoate în evidență.
În ceea ce privește deserturile, orice element contează. De aceea îți propunem o gamă variată de produse care ar putea oferi plus valoare prăjiturilor din vitrina ta, precum discurile aurii pentru torturi, discuri ce oferă un strop de bunăstare produselor voastre în ochii celor din jur. 
În magazinul nostru online poți găsi discuri pentru deserturi, destinate pentru prezentarea torturilor sau a altor produse de cofetărie sau pentru a le susține. Poți alege dintre multitudinea de modele de discuri prezentate pe site, în funcție de cerințele și nevoile tale. Discurile sunt lucioase și laminate, ceea ce le face să fie rezistente la grăsimi, păstrându-și aspectul deosebit. Atunci când îți dorești să servești invitaților tăi o felie de tort, ai nevoie de elemente de carton pentru monoporții, astfel încât sa te asiguri că fiecare invitat va primi aceeași cantitate de prăjitură. Așadar, poți alege discurile clasice, de mărimi mici, confecționate din carton mai subțire, cu sau fără mâner. Iar dacă alegi să servești oaspeților tăi un tort mare, îți recomandăm să comanzi discurile confecționate din carton mai dur, care cu siguranță vor fi rezistente la greutatea desertului tău. Exteriorul lucios și auriu al discurilor cu siguranță vor completa imaginea desertului tău, oferindu-i acel aer de lux și eleganță. 
Acestea sunt elementul ideal care vor face ca desertul tău, indiferent de formă și dimensiune, să arate impecabil.