Cumpara dupa categorie

Ambalaje din Carton Personalizate

Personalizează-ți ambalajele din carton și atrage noi clienți
Fără nicio discuție, pizza, cartofii prăjiți sau hamburgerii sunt atracția principală în orice restaurant fast-food, cu toate acestea, importanța utilizării ambalajelor de calitate în scopul deservirii clienților nu trebuie subestimată.
Tocmai de aceea avem o ofertă largă de produse pentru a vă pune la dispoziție întreg necesarul de cutii și ambalaje pentru restaurantul dumneavoastră. Cutiile M&C Packing se remarcă prin construcția robustă și fiabilă de carton de înaltă calitate, fiind rezistente la grăsimi, cutii care nu se va destrăma la contactul cu uleiul sau alte unsuri.  
Puteți folosi aceste recipiente din carton pentru fast-food pentru a completa mâncărurile delicioase pe care le serviți în restaurantul sau cafeneaua dumneavoastră, fie că vorbim despre pizza, cartofi prăjiți, churros, hamburgeri, clătite, sushi, sandwich-uri, salate sau diverse meniuri care să le combine. 
Ambalajele noastre sunt concepute pentru a păstra calde alimentele până când aceștia ajung la destinație. Aceste recipiente pentru mâncare la pachet sunt, de asemenea, excelente pentru a păstra resturile proaspete în frigider! Design-ul pliabil le face ușor de depozitat în spații mici. Puteți chiar să le stivuiți una peste alta fără să vă faceți griji că le veți zdrobi. Este soluția perfectă pentru serviciile de takeaway sau de livrare! De asemenea, puteți aduce un plus de valoarea prin faptul că ambalajul personalizat atrage din start privirile clienților și oferă un grad ridicat de încredere pentru produsele oferite de restaurantul dumneavoastră.
Pune-le la dispoziție clienților tăi cele mai bune ambalaje de pe piață contactându-ne online sau telefonic. Îți stăm la dispoziție pentru mai multe detalii sau comenzi personalizate, în funcție de nevoile și cerințele tale!