Cumpara dupa categorie

Farfurii Pentru Prăjituri

Ai avut vreodată nevoie de un platou pentru fursecuri sau chiar pentru tortul tău preferat?
Dorești să faci ca oricare dintre aceste bunătăți să fie mai apetisante și să arate frumos înainte de a le servi oaspeților la petrecerea ta? Ei bine, avem produsele potrivite pentru tine. 
Farfuriile noastre oferă baza perfectă pentru a trece de la uimitor la spectaculos! Spune adio farfuriilor obișnuite și pregătește-te pentru perfecțiune pură. Farfuriile albe groase și laminate sunt completarea potrivită pentru masa de sărbătoare datorită suprafeței elegante și simple. Ideale pentru orice ocazie, acestea sunt realizate din carton dur pentru a-și păstra forma, indiferent de ce pui în ele. Datorită materialului gros din care sunt confecționate, acestea sunt alegerea perfectă pentru servirea orcărui tip de bucate, de la prăjituri și fursecuri, până la bucate mai complexe. Chiar dacă la prima vedere par a fi ușoare, poți fi sigur că sunt extrem de rezistente, astfel încât experiența servirii bucatelor să fie una deosebită. Grosimea și durabilitatea acestor farfurii le fac superioare celor pe care le găsești la oricare alt furnizor. 
Noi îți oferim diverse modele de farfurii din carton de culoare albă, de dimensiuni diferite, care te vor salva atunci când îți vei dori să eviți servirea bucatelor preferate în farfurii de porțelan.