Cumpara dupa categorie

Tăvi Pentru Torturi

Indiferent de-i tort de ciocolată sau unul de caramel, acesta merită să fie prezentat în vitrină într-un mod deosebit, iar tăvile noastre sunt o necesitate.
Îți oferim posibilitatea să alegi din gama noastră de produse una dintre tăvile potrivite pentru desertul tău. 
Acestea sunt extrem de rezistente, fiind confecționate dintr-un carton gros și incredibil de calitate. Suprafața acestora este lucioasă și laminată, iar datorită culorii aurii, orice desert va căpăta o notă de lux și eleganță ce va atrage priviri. La noi poți găsi tăvi de orice formă, dimensiune și grosime, astfel încât tortul tău să arate perfect în orice context. În plus, mai avem în stoc și modele de tăvi cu mânere pe părțile laterale, ceea ce le face să devină mai ușoare la manipulare. Iar dacă te-ai gandit vreodată că dorești să obții un aspect inedit și să îți surprinzi prietenii cu desertul tău special, te anunțăm că pentru o comandă mai mare poți să personalizezi produsul, imprimând pe el orice îți dorești, trebuie doar să-ți dai frâu liber imaginației. Acestea vor uimi clienții și vor insufla un sentiment de încredere în afacerea ta. 
Plasează comanda pe site-ul nostru, alegând modelele și dimensiunile care ți-au atras atenția, iar noi vom realiza totul la cel mai înalt nivel, căci satisfacția clienților este prioritatea noastră.