Oferă mai multă siguranță și un aspect mult mai plăcut produselor dumneavoastră de patiserie.
Dantela de hârtie este un must-have pentru platoul de tort așa cum în rochia de mireasă, voalul este la fel de crucial. Totuși, nici eclerurile, savarinele și prăjiturile celelalte nu trebuiesc neglijate și trebuie să ne amintim că pe lângă aspect acestor fermecătoare deserturi, un alt element care face diferența dintre niște produse perfecte și cele realizate de către orice începător este chesa sau paharul din hârtie care învelește produsul și-i oferă un farmec aparte.
Dacă doriți ca prăjiturile dumeavoastră să aibă un aspect de prezentare unic, chesele și dantela este calea de urmat. Dantela de hârtie este ascunsă sub platoul de tort și aduce o notă clasică oricărui desert, iar chesele vor transforma brioșele, eclerurile sau savarinele dumneavoastră în adevărate comori pentru clienți. Surprinde împătimiții de deserturi prin elementele noastre de design care vor întoarce privirile tuturor curioșilor și promovați-vă totodată și afacerea folosindu-vă de astfel de materiale de impact.
Dantelele noastre sunt realizate din hârtie non-toxică de înaltă calitate cu margini prevăzute cu design filigranat, este ușor de îndepărtat de pe suprafața blatului de prăjituri și create special pentru a nu lăsa urme sau bucăți de hârtie pe suprafața pe care este depozitat un anumit produs. De asemenea, chesele noastre sunt non-toxice, perfecte pentru industria alimentară, prietenoase cu mediul înconjurător, care nu se lipesc de prăjituri și adaugă o notă aristocratică.
Ambalajele noastre sunt ideale pentru orice întreprindere și sunt concepute pentru a rezista la orice aliment pe care îl puneți în ele. Pentru mai multe detalii, întrebări sau sugestii, ne puteți contacta oricând și vă vom ajuta să oferiți clienților adevărate comori estetice alături de produsele dumneavoastră. Nu uitați că ambalajele pot reprezenta o piesă de teatru, ele făcând cunoscută povestea din spatele produsului.