Ambalajul poate face totul, dar poate si strica totul. 
De la hârtie pentru ambalat carne sau aceea rezistentă la grăsimi, M&C Packing vă oferă folie și hârtie profesională destinată atât măcelarilor, cât și bucătarilor și patiserilor desăvârșiți, într-o varietate de forme.
Ajută-ți clienții care trec pragul patiseriei să-și conserve cât mai bine produsele achiziționate pentru a le putea transporta cât mai eficient familiei sau prietenilor. Lăsați-i să savureze deliciile pregătite cu multă trudă de patiserii dumneavoastră pentru a trece pragul cât mai rapid patiseriei sau cofetăriei din nou. Aici, la M&C Packing, interesul nostru principal este acela de a ne ajuta clienții să atragă cât mai multe persoane în patiseriile sau cofetăriile lor, oferind hârtie și folii de plastic la cel mai înalt nivel de calitate pentru împachetarea produselor acestora și transporatarea în condiții de protecție.
Cu toate că aveți nevoie de hârtie pentru o carmangerie, brutărie, patiserie sau alte deasemenea, produsele noastre pentru ambalat rezistente la grăsime o să vă păstreze produsele în cea mai bună formă posibilă pentru a vă mulțumii clienții. De aceea, pentru a realiza hârtia și foliile noastre de plastic, folosim numai materiale de înaltă calitate, menținând în același timp costuri reduse și standarde de calitate cât mai înalte.
Un plus de valoare pe care-l puteți adăuga este personalizarea anumitor tipuri de hârtii, astfel încât brand-ul dumneavoastră să devină din ce în ce mai cunoscut în rândul publicului larg. Vom răspunde la toate întrebările, comentariile sau sugestiile pe care le aveți pentru a crea o experiență de cumpărare unică pentru clienții dumneavoastră și pentru a crește vânzările. Stocul nostru de produse se schimbă zilnic, așa că, dacă nu găsiți ceea ce căutați în gama noastră prezentă, vă rugăm să ne contactați. Vom fi încântați să vă oferim produsul care se potrivește cel mai bine cerințelor dumneavoastră.