Economisește timpul petrecut pentru spălarea vaselor folosind farfurii din carton pentru prăjiturile de la evenimentul tău!
Trăim în secolul vitezei, iar cea mai important resursă pe care o avem la dispoziție este timpul. Nu mai pierde vremea folosind vesela clasică din ceramică ce necesită spălarea ulterioară pentru servirea cu prăjituri a prietenilor, familiei sau clienților la diferite evenimente și folosește farfuriile din carton de unică folosință, farfurii ce pot fi aruncate imediat după utilizare. Farfuriile speciale de la M&C Packing îți oferă posibilitatea de a cumpăra câte prăjituri vrei, într-un aranjament deosebit. Tu vii cu ideea, noi ne ocupăm de restul.
Farfuriile pentru prăjituri de la M&C Packing pot fi folosite la diverse întâlniri, recepții, aniversări, protocoale, la birou sau acasa. Sunt igienice, rezistente si pot fi utilizate și în unități de tip restaurante, terase, cantine, sistem catering sau magazine alimentare. Ba mai mult, acestea sunt perfecte pentru transport, existând posibilitatea includerii acestora în procesul dumneavoastră de livrare a produselor către clienți.
Oferim o gamă largă de farfurii pentru prăjituri!
M&C Packing dispune de o varietate de produse din această categorie, produse din carton neverosimil de rezistent și prietenos cu mediul înconjurător. Ai un eveniment special alături de cei dragi? Folosește farfuriile aurii sau argintii din carton pentru prăjituri și transmite cunoscuților sentimentul participării la un eveniment de lux, elegant și opulent. Sărbătoriți un eveniment important în companie? Folosiți farfuriile noastre personalizabile din carton pentru a integra conținutul dorit în design-ul farfuriei.
Sunați-ne sau comandați online prin intermediul site-ului nostru web - acceptăm comenzi diverse, iar soluțiile noastre sunt personalizate în funcție de cerințele și preferințele fiecărui client pe care-l avem în parte și cu exactitate. Oferim consultanță, suport și asistență tehnică, pe lângă garanția de calitate și durabilitate pentru produsele noastre, din dorința de a oferi o experiență de cumpărare online unică fiecărui client.