Ai nevoie să transporți produsele de cofetărie - patiserie în siguranță?
Cutiile pentru transportul prăjiturilor sunt soluția perfectă pentru orice tip, fiind disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât vei găsi întotdeauna una care să se potrivească perfect produsului tău!
Acestea sunt o necesitate pentru orice proprietar de afacere în domeniul HoReCa. Datorită construcției lor durabile și a ușurinței de utilizare, poți transporta toate produsele de patiserie în siguranță și fără griji.
Gamă Variată de Cutii pentru Transport
Te așteptăm cu o multitudine de cutii din care poți alege: de la cutii cu incintă închisă, din carton gros, model cu pereți dublați și închidere pe exterior, până la cutii din carton microondulat alb \ natur la interior, cu display din plastic transparent - le poți găsi pe toate în gama noastră, în funcție de disponibilitatea pe stoc. 
Cutiile pentru transport prăjituri pot fi, de asemenea, personalizate (min. 500 bucăți), pentru care va trebui să ne contactați via email sau telefon în intervalul orar afișat.
În această gama, poți găsi și cutii pentru transport torturi înalte, foarte rezistente la stivuire și transport, care îți permit să transporți torturile în siguranță deplină până la destinație. Poți găsi cutii pentru torturi înalte, cu capacul la exterior - foarte practice, utilizate la vânzare directă sau transport
Cutii cu Display și Mâner Rezistent
Pentru o bună vizibilitate și mânuire a cutiei, vă punem la dispoziție și cutiile cu display și cu mâner rezistent. Acestea sunt realizate din carton microondulat alb (gros) și display din plastic transparent, pe care le poți găsi pe website-ul nostru.
Poți opta și pentru cutii cu display fără mâner, format din trei corpuri: baza, manson cu display din plastic și capac (identic cu baza), realizat din carton microondulat alb \ natur la interior, cu display din plastic transparent.
Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea celei mai bune opțiuni pentru tine și afacerea ta, te așteptăm pe website-ul nostru.