Ai grijă de produsele clienților tăi oferindu-le cele mai bune cutii pentru torturi de pe piață. 
Cutiile noastre pentru torturi transmit eleganță și eficiență în procesul de transportare a produselor de cofetărie. Ele sunt fabricate din carton gros de înaltă calitate, rezistente la stivuire, manipulare, grăsime și transport. Absolut toate produsele noastre sunt fabricate în conformitate cu standardele europene, ceea ce înseamnă că vă oferă siguranță pentru contactul cu diverse alimente, printre care și torturile sau prăjiturile dumneavoastră.
Fiecare patiser care caută o modalitate ușoară de a-și transporta creațiile a dat probabil peste cutii clasice pentru torturi, cutii care vin în diferite mărimi, culori și forme. Cutiile pentru torturi M&C Packing vin în ajutorul dumneavoastră și vă ajută să vă transportați produsele de cofetărie într-un mod cât mai sigur către persoanele dragi, pentru a putea sărbători cu adevărat orice eveniment special din viață.
Sunt disponibile cutii de tort într-o gamă foarte variată! 
De la cutii de tort cu mânere, până la cutii de tort cu capac. Aceste tipuri de cutii facilitează transportul tortului, deoarece îl împiedică să alunece. Cutiile de tort pot fi de diferite culori, unele cu capace negre pentru a proteja tortul de lumina directă a soarelui sau transparente pentru a permite oricui să-și bucure privirea cu deliciile cofetăriei dumneavoastră.
Suntem producători autorizați de ambalaje de carton care-și desfășoară activitatea din 2007 pe piața din România și care a adus rezultate remarcabile clienților. Ne-am păstrat obiectivele în minte încă de când am început să operăm pe piață, acum 14 ani: să asigurăm o calitate superioară a produselor și să ne satisfacem clienții. Puteți personaliza cutiile și ambalajele din carton în funcție de nevoile dumneavoastră și ne puteți contacta prin telefon sau prin e-mail în fiecare zi lucrătoare a săptămânii, iar angajații noștri vă vor lămurii și îndeplinii orice nevoie solicitată.