Cutiile cu Display Pentru Prăjituri, numite și Cutii cu Fereastră pentru Prăjituri, sunt concepute pentru a fi plăcute din punct de vedere estetic pentru prăjiturile tale, astfel încât clienții vor rămâne surprinși atât de prezentare, cât și de calitatea produselor tale. Fie că ai o brutărie, patiserie sau restaurant, aceste cutii oferă o modalitate elegantă de a-ți prezenta delicatesele dulci.
Aceste cutii rezistente de prezentare a prăjiturilor sunt perfecte pentru a te asigura că produsele tale sunt excelent prezentate atât în magazin, cât și pe parcursul livrărilor. Creativ, profesionist și sigur - cu siguranță te vor face să ieși în evidență față de restul. 
Cutii cu Fereastră pentru Prăjituri - M&C Packing 
Fereastra cutiilor asigură o bună vizibilitate a produselor, chiar dacă tuturor ne plac surprizele: uneori preferăm să aruncăm un ochi în cutia-cadou, pentru a ne astâmpără curiozitatea. Cutiile de prăjituri cu display de la M & C Packing dau ochiului să vadă suficient de mult cât să nu-i scadă interesul și îndeajuns de puțin cât să-l facă să-și dorească mai mult. 
Gamă Variată de Cutii și Ambalaje din Carton
Poți folosi cutiile cu display (fereastră) pentru prăjituri pentru tablete de ciocolată, diverse dulciuri, pentru praline și multe altele, display-ul fiind din plastic transparent.
Cutiile vin în model cu autoformare, rezistent la stivuire, depozitare și manipulare, în diferite dimensiuni (10x13x2cm (lățime x lungime x înălțime), 11x9x4 cm, etc), tipul cartonului variază de la model la model: de la kraft natur \ alb verso la interior ușor rezistente la grăsimi, până la poate fi : kraft natur la exterior (maro) și alb la interior.
Poate fi produs și în variante de carton auriu, argintiu sau negru catifelat, fiind perfecte pentru expunerea lor la evenimente și ocazii speciale.
Astfel, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu găsirea unei alte soluții pentru a vă prezenta deliciile, deoarece aceste cutii sunt perfecte pentru orice proprietar de brutărie, patiserie sau restaurant care dorește ca deserturile sale să fie prezentate frumos și profesionist de fiecare dată.