Lucrurile bune se împart cu prietenii și familia. Cutiile pentru tarte de la M&C Packing îți oferă șansa de a bucura și alții cu minunăția de tartă cu vișine din care abia ai gustat.
Albe, aurii, pătrate sau triunghiulare, cutiile pentru tarte transforma un desert simplu în artă. Dorim să te ajutăm să creezi capodopera perfectă pentru toți clienții restaurantului sau firmei tale. Tăvile și cutiile noastre pentru tarte sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât produsele tale vor arăta și gusta impecabil. 
M&C Packing este un nume de încredere în ambalarea produselor alimentare încă din anul 2007, iar cutiile noastre de tarte nu fac excepție. Tăvile noastre pentru tarte sunt calitative, ușor rezistente la grăsimi și destul de încăpătoare pentru orice tip de tartă.
Discuri Tarte - Cutii Tarte - Cutii Felie Tartă
Plasează-ți tartele pe discurile special concepute pentru acestea, realizate din carton duplex fin și ușor rezistente la grăsimi. Acestea asigura suportul necesar pentru toate tipurile de tarte, și le poți găsi în mai multe dimensiuni.
Cutiile pentru tarte (în care poți depozita și pasca), sunt foarte rezistente la stivuire și transport, realizate din carton microondulat alb la exterior, cu capac atașat. Acest lucru facilitează o deschidere simplă, ușoară și sigură, tarta fiind introdusă și extrasă în același mod. 
Dacă îți dorești un mod deosebit și elegant de transport al tartelor, te invităm să vezi cutiile pentru tarte cu mâner ce au închidere pe laterale. Acestea pot fi personalizate foto, în policromie cu orice grafică se dorește.
Poți alege și cutii din carton cu display (Fereastră), pentru a asigura o bună vizibilitate a produselor: concepute pentru gama de prăjituri la tavă, tarte și alte produse de cofetărie și patiserie. Sunt foarte practice, utilizate la vânzare directă sau transport.
Așadar, cutiile de tarte sunt modalitatea perfectă pentru clienții tăi de a împărtăși preparatele cu prietenii și familia. Vă invităm să explorați gama noastră variată și diversă de produse, continuând navigarea și în “Cutii Diverse”, “Cutii Eclere” sau “Cutii Prăjituri cu Display”.
Pentru orice întrebare, nelămurire, feedback, sugestie sau comenzi personalizate, vă stăm la dispoziție via email sau telefon, în fiecare zi a săptămânii în intervalul orar 08:00 - 16:00.