Cum Să Livrezi Fericire La Pachet?
Știm, ești o persoană ocupată. Ai lucruri de făcut, oameni de văzut și brioșe de livrat. De aceea, am creat cutiile CupCakes - pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult și să lași restul în seama noastră. Cu ele, este simplu să transporți brioșele direct la clienții tăi, cu ușurință și stil.
Nu contează dacă vor ajunge acasă, la serviciu sau la evenimente, aceste suporturi rezistente din carton vor păstra brioșele în siguranță până când vor ajunge la destinație.
Cutiile noastre pentru brioșe (cupcakes) sunt fabricate din carton de înaltă calitate și au un design modern și profesionist, care vor contribui semnificativ la prima impresie, alături de gustul delicios al brioșelor tale.
Chese pentru Brioșe
Pe website-ul nostru, poți găsi chese pentru brioșă tip lalea (albe și maro) și termorezistente, pentru a adaugă o notă de eleganță și rafinament brioșelor tale. Hârtia este rezistentă la grăsimi, astfel încât nu va trebui să îți faci griji de aspectul neplăcut al hârtiei după procedeele termice.
Cutii Cupcakes cu Display
Pentru a asigura o bună vizibilitate brioșelor tale, îți punem la dispoziție o gamă largă de cutii cupcakes cu display în diferite culori, care pot avea separator de fixare la interior.
Cutii Cupcakes Diverse
În gama noastră avem și cutii cupcakes fără display, perfecte pentru transport, concepute cu închiderea capacului pe exterior pentru o rezistență sporită la stivuire.
Pentru mini cupcakes, vă așteptăm cu o varietate largă de cutii cu suport interior, din carton microondulat alb sau natur solid, cu o capacitate de până la 48 de mini cupcakes.
Te invităm să explorezi cutiile și ambalajele noastre din carton premium, pentru toate întreprinderile care au nevoie de soluții pentru depozitarea, transportul, livrarea și expunerea la raft a produselor (brioșelor).
Suntem producători autorizați din România, cu 14 ani de experiență pe piață, timp în care prioritatea numărul 1 a fost, este și va fi în continuare satisfacția clienților noștri. Credem în parteneriate lungi și de încredere cu clienții noștri, cărora le furnizăm din anul 2007 cele mai calitative produse.