Sunteți în căutarea unei variante prin care să puteți transporta fursecurile într-un mod cât mai eficient către celelalte cofetării pe care le dețineți sau către clienți?
Cutiile pentru fursecuri sunt soluția ideală indiferent de personalitatea fiecăruia, fiind disponibile în mai multe dimensiuni, astfel încât vei găsi întotdeauna una care să se potrivească perfect produsului dumneavoastră!
Dacă aveți o afacere în industria HoReCa, veți dori să investiți în unele dintre acestea. Cutiile noastre se caracterizează printr-o construcție robustă și simplitate în utilizare, permițându-vă să transportați toate produsele de dimensiuni mai mici ce se pot produce într-o brutărie, patiserie sau cofetărie în siguranță și fără griji. Bucură gusturile clienților, familiei sau prietenilor printr-o masă festivă plină cu fursecuri în cutiile speciale de la M&C Packing. Simple, colorate sau inscripționate, cutiile pentru fursecuri dau viață petrecerilor dumneavoastră.
Oferim cutii în mai multe modele, dimensiuni și materiale. Avem de la cutii de carton gros, cu pereți dubli, închise etanș, cu închidere exterioară, până la cutii de carton alb/naturale sau de diferite culori, cu afișaj din plastic transparent; le puteți selecta pe toate, în funcție de disponibilitate. Aveți o zi onomastică de sărbătorit? Folosiți cutiile pentru fursecuri aurii pentru a aduce un strop de opulență și eleganță evenimentului și pentru a atrage atenția tuturor participanților.
De peste un deceniu, M&C Packing este un nume bine cunoscut în domeniul ambalajelor alimentare, cutiile noastre fiind unele dintre cele mai calitative de pe piața din România. Vă invităm să explorați gama noastră diversă de produse pentru a găsi varianta cea mai bună pentru clienții dumneavoastră și pentru stilul brand-ului pe care-l aveți.
Pentru orice întrebare, nelămurire, feedback, sugestie sau comenzi personalizate, vă stăm la dispoziție pe email sau la telefon, în fiecare zi a săptămânii în intervalul orar 08:00 - 16:00. Nu ezitați să ne contactați, echipa noastră abia așteaptă să vă ajute!