Ai nevoie de pungi de hartie cu maner, usor de transportat si manevrat? Vrei sa le oferi clientilor tai produse ambalate corect si ingrijit? Alege cu incredere din gama variata Ambalaje din Carton - producator si distribuitor din Romania.
Pungile din hartie cu maner au o rezistenta ridicata atunci cand vine vorba despre ambalarea produselor de tip fast-food, cofetarie, livrari - delivery sau chiar cadouri. În cazul produselor de tip fast-food, poate incapea cu usurinta un meniu mare, format din 3 caserole. 
Sunt perfecte pentru restaurante, fast-food, shaormerii, firme de catering, cafenele, bistro sau magazine de tip take-away (la pachet). Manerul este rezistent si calitativ, astfel incat sustine restul sacosei de hartie. Poti personaliza pungile de hartie cu maner în functie de designul pe care il doresti, de la comenzile de peste 1000 de bucati - cu logo-ul firmei tale, de exemplu.
Alaturi de cutii, tavite sau farfurii pentru ambalare, produsele trebuie transportate în siguranta cu ajutorul pungilor de hartie cu maner, pentru o manevrare mai eficienta. Acestea sunt destinate exclusiv produselor alimentare sau nealimentare, uscate sau solide. 
Pungile de hartie cu maner sunt foarte economice si un raport calitate - pret excelent. Pe langa ambalarea produselor alimentare, poti folosi sacosele de hartie cu maner pentru depozitarea obiectelor mici, precum obiecte vestimentare, carti, accesorii, cadouri etc.
Comanda cu incredere pe Ambalaje din Carton si bucura-te de calitatea ambalajelor în care sunt transportate produsele tale. Suntem producatori si distribuitori autorizati cu experienta de ambalaje din carton din Romania, avand un numar foarte mare de clienti si parteneri de incredere.
Pentru comenzi personalizate, va putem dezvolta ambalaje care nu sunt publicate pe website. Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe website.