Îți dorești ca prăjiturile tale să ajungă intacte la clienții tăi? Îți dorești să fii prezentabil, iar zecile de recenzii să fie pozitive? Te invităm să explorezi gama noastră de cutii de carton pentru prăjituri, ce permit livrarea sigură și accesibilă a produselor tale. 
Poți uita de “accidentele” prin care trec prăjiturile tale, din cauza calității inferioare a celorlalte ambalaje, cu ajutorul cutiilor din carton din gama noastră - sunt potrivite pentru a-ți proteja prăjiturile în timpul transportului sau depozitării, și vin într-o varietate de mărimi, forme și culori, existând posibilitatea să le personalizezi.
Gamă Variată De Cutii Pentru Prăjituri
Sunt rezistente și sigure, fiind soluțiile excelente de ambalare a prăjiturilor. Cutiile noastre rezistente de carton pentru prăjituri sunt concepute astfel încât să le mențină intacte pe toată durata transportului: din bucătăria sau restaurantul tău, până la ușa clientului.
Fie că este vorba despre praline, mini prăjituri, diverse produse de cofetărie și ciocolaterie,  le poți găsi într-o varietate de dimensiuni ( (7x10) x 5.5 x (7.5x12) ) și culori (cutii albe, cutii argintii, cutii natur etc.). Pe website-ul nostru mai poți găsi: cutii prăjituri, cutii cu display sau cutii cu fereastra, cutii prăjituri personalizate, cutii livrare prăjituri, precum și cutii personalizate.
Pentru expunerea prăjiturilor la nunți, petreceri și diverse evenimente, te așteptăm cu diverse coșulețe pentru prăjituri, principalul avantaj fiind în formarea rapidă și timpul scurt de aranjare a prăjiturilor, ocupă puțin spațiu, redând în același timp un aspect deosebit. În același timp, creezi o dublă impresie, clientul fiind surprins atât de calitatea produselor tale, cât și de modul în care sunt ambalate - va fi momentul în care vei ști că produsul a fost livrat cu succes și zâmbetele au fost aduse.
În aceeași categorie, te așteptăm cu diverse cutii cu autoformare pentru tablete din ciocolată, cutii din carton alb lucios pentru felii de tort, cutii pentru prăjituri - cofetărie &  patiserie și  alte produse.  Pentru depozitarea bijuteriilor, cadourilor și obiectelor personale în cutii carton kraft, te rugăm să începi continuarea navigării și în celelalte categorii de produse din meniu, în funcție de nevoile și preferințele tale. Cutiile cu capac, cutii tort, cutie macarons și cutie carton natur sunt printre preferatele clienților noștri. 
Despre M&C Packing - Producător Certificat din România
Comandă online sau apelează-ne la numărul de telefon afișat - preluăm comenzi care nu sunt prezentate pe website-ul nostru, soluțiile noastre fiind pliate exact pe necesitățile și preferințele tale. 
Suntem producători certificați de ambalaje din carton de calitate, în topul preferințelor clienților noștri în ultimii ani. Îți oferim consultanță, suport și asistență tehnică, alături de garanția calității și a rezistenței produselor noastre - din dorința noastră de a oferi o experiență de cumpărături online unică. 
Vizitează-ne și tu galeriile de produse acum!