Oferă-le clienților tăi cele mai calitative cutii pentru pizza existente pe piață!
Momentul mult așteptat de distracție cu prietenii a sosit. Hai să-l facem cât mai ușor organizat! Fără tăvi arse și fără farfurii murdare cu care să pierdeți timp prețios spălându-le după utilizare sunt premisele de la care am plecat realizând cutiile pentru pizza ce vă sunt puse la dispoziție pe site. Scapați de grija spălatului farfuriilor și folosiți cutiile de pizza, astfel încât singura dumneavoastră grijă să fie tăiatul feliilor de pizza și discuțiile cu persoanele dragi de care sunteți alături.
Industria HoReCa trece în fiecare zi prin schimbări importante care schimbă mersul activității normale, una dintre aceste schimbări fiind livrarea produselor prin diferite platforme online, lucru care până nu de mult era inexistent, dar un lucru rămâne constant: cutiile din carton și ambalajele produselor dumneavoastră. Cutiile pentru pizza produse de către noi sunt construite pentru a rezista un timp îndelungat, sunt ușoare de utilizat, permițându-vă să transportați în siguranță și cu ușurință pizza către consumatorii dumneavoastră finali. Cutiile pentru pizza, colorate sau gravate de la M&C Packing vă pot ajuta să dați viață petrecerilor dumneavoastră sau a clienților.
Oferim o gamă largă de cutii de pizza!
Aceste cutii se pot confecționa în toate formele, dimensiunile și materialele din carton existente pe piață. Oferta noastră este incredibil de diversă, M&C Packing dispunând de la cutii din carton gros pentru pizza, cu pereți dubli, la cutii simple, cât mai prietenoase cu mediul înconjurător. De asemenea, cutiile sunt disponibile și în diferite culori, iar anumite modele le puteți personaliza după bunul plac. Avem variante pentru dumneavoastră și în cazul în care doriți să oferiți clienților posibilitatea de a achiziționa doar o felie de pizza, produsul potrivit pentru dumneavoastră fiind in acest caz un ambalaj sub formă de triunghi pentru pizza.
M&C Packing este un nume proeminent în domeniul ambalajelor alimentare timp de peste un deceniu. Vă invităm să parcurgeți gama noastră largă de produse pentru a descoperi cea mai bună soluție pentru familia, prietenii, stilul sau clienții dumneavoastră. În fiecare zi, de la 08:00 la 16:00, suntem disponibili prin e-mail sau telefon pentru orice întrebări, preocupări, feedback, sugestii sau comenzi personalizate.