Ambalajele comestibile, un moft tot mai întâlnit atât pe piața din România, cât și pe cea internațională!
Arta de a găti și știința preparării alimentelor au jucat un rol esențial în dezvoltarea omenirii, iar o nouă idee revoluționară pentru bucătăria modernă își face debutul pe piață cu o nouă inovație în industria alimentară, inovație adusă în România și prin produsele M&C Packing: ambalajele comestibile.
În momentul în care clienții dumneavoastră vor afla ca ambalajele pe care le folosiți precum farfuriile și tacâmurile sunt comestibile, aceștia vor rămâne fără cuvinte și cu siguranță vor dori să achiziționeze produsele dumneavoastră știind că vor putea încerca și această inovație delicioasă încă nouă din industria alimentară. Ba mai mult, dacă aveți produse bio sau ecologice pe care doriți să le promovați și mai mult, produsul nostru vă va ajuta cu siguranță, persoanele dornice să adopte un stil de viață sănătos fiind mult mai receptive la aceste tipuri de produse decât la variantele clasice de farfurii sau tacâmuri din plastic sau alte materiale dăunătoare mediului.
Ambalajele noastre comestibile vă oferă o experiență inedită! 
Fiind un produs rar întâlnit în țară, care sigur v-ar surprinde clienții, familia sau prietenii, experiența pe care o s-o ofere va fi deosebită. Acestea sunt rezistente, calitative, prietenoase cu mediul înconjurător pentru că sunt biodegradabile și mai important decât tot ce există în prezent pe piață, comestibile, fiind confecționate 100% din tărâțe din grâu.
Ambalajele noastre delicioase sunt de perfecte pentru orice întreprindere și sunt construite pentru a rezista oricărui tip de aliment pe care-l puteți folosi. Vă vom răspunde la orice întrebări, observații sau idei pe care le aveți pentru a oferi o experiență de cumpărare personalizată pentru consumatorii dumneavoastră și, în același timp, pentru a stimula vânzările și a vă depășii competitorii din piață. M&C Packing este o companie specializată în materiale de ambalare de înaltă calitate. Ne angajăm să oferim clienților o calitate bună la un preț accesibil. Dacă sunteți în căutarea a ceva special și diferit, produsele M&C Packing sunt ideale.