Cum Comand

Inregistrare

 

1. Din dreapta sus a paginii se alege Login;

2. Se completeaza datele cerute (campurile obligatorii)

3. Click: Inregistreaza;

 

Comanda;

 

1. Alege produs si  Adauga in cos;

 

 

2.Dupa adaugare in cos se alege “Cumpara” (comanda minima de 100 lei pentru finalizare)

 

 

3. Dupa “Cumpara” se verifica daca datele sunt corecte si se completeaza restul datelor cerute ( ex: Modalitate de plata; Alta adresa; Livrare; Termeni; )

4. Apasa plaseaza comanda;

 

 

5. Mesaj dupa plasare;

 

 

6.Formular email;

 

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.

 

Costuri transport (specificat in factura fiscala):


0-5 kg (20 Ron + TVA)
5-15 kg (30 Ron + TVA)
15-30 kg (50 Ron + TVA)
30 - 50 kg (70 Ron + TVA)
50 - 100 kg (80 
Ron + TVA)
peste 100 kg - transport paletizat (150 Ronpalet + TVA)

 

 

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

 

Accesarea www.ambalaje-din-carton.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate de S.C. M&C PACKING S.R.L

 

In cazul in care persoana vizata si-a dat consimtamantul pentru prelucrarea datelor sale cu caracter personal pentru unul sau mai multe scopuri specifice, aceasta are dreptul de a retrage consimtamantul in orice moment, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate pe baza consimtamantului inainte de retragerea acestuia. Retragerea consimtamantului se va face la fel de usor cum a fost acordat, iar, potrivit legislatiei romane, in cel mult 48 de ore.

           

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii, dupa acceptul dumneavoastra expres. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

 

Datele cu caracter personal vor fi sterse de catre Operator in termen de 30 zile de la data finalizarii si nu vor fi folosite in alte scopuri decat cele declarate. Daca Operatorul intentioneaza sa prelucreze ulterior datele cu caracter personal intr-un alt scop decat cel pentru care acestea au fost colectate, va furniza persoanei vizate, inainte de aceasta prelucrare ulterioara, informatii privind scopul secundar respectiv si orice informatii suplimentare relevante.

 

De asemenea, S.C. M&C PACKING S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul. S.C. M&C PACKING S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si aI Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor datesi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor), a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

 

Mentionam existenta dreptului de a solicita Operatorului, in ceea ce priveste datele cu caracter personal referitoare la persoana vizata, accesul la acestea, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii sau a dreptului de a se opune prelucrarii, precum si a dreptului la portabilitatea datelor.