CUTII PRAJITURI

CUTII PRAJITURI

Oferim solutia optima de ambalare!

Cutii Macarons

Cutii Macarons

Macarons ne incanta cu toate simturile. numele cunoscut de Macaron este derivat din cuvantul italian macarone sau maccherone, care inseamna bezea.

Cutii Tort

Cutii Tort

Primii care au preparat prăjituri rotunde care aduceau cu tortul de astăzi au fost grecii, acum mai bine de 2.000 de ani. Le îndulceau cu miere și le umpleau cu nuci, "apoi le dăruiau zeilor"!.

Farfurii si tavite Personalizate

Farfurii si tavite Personalizate

Pentru cei care respecta calitatea!

Cutii Pizza Personalizate

Cutii Pizza Personalizate

Care a fost prima pizzerie din lume? În 1830, s-a deschis prima pizzerie din lume, în Napoli: Port’Alba. Pizza se cocea cu lavă de la Muntele Vezuviu.

Termeni si conditii

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.

La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare + sms de instiintare. Vom raspunde in maxim 48 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii.

Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri:

FanCourier: http://www.fancourier.ro/

 

Informatii importante oferite de TRUSTED.ro despre dreptul consumatorului de retragere, pe baza Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind  drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative (publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr. 427 din 11.06.2014)

Informatii pentru consumatori 

Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)
sau 
- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)
sau 
- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda şi livrate separat)
sau 
- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau
a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)
sau 
- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta, fax sau e-mail. 

In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa şi transmite electronic de pe site-ul nostru [AICI adresa de internet catre formular] formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.
Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate şi, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeaşi modalitate de plata ca şi cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

 

Conditii de utilizare si confidentialitatea datelor

Vizitarea, folosirea, sau comandarea produselor vizualizate pe site-ul www.ambalaje-din-carton.ro implica acceptarea Conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a Conditiilor de utilizare.

Datele personale colectate pot fi furnizate firmelor colaboratoare: FanCourier, procesatorii de plăți - EuPlatesc, firmele de marketing, Google, Facebook.

Site-ul www.ambalaje-din-carton.ro este proprietatea Societatii Comerciale M&C PACKING S.R.L.

Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor Conditii de Utilizare precum si orice modificari ale site-ului www.ambalaje-din-carton.ro fara o notificare prealabila.

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe ambalaje-din-carton.ro sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Ambalaje-din-carton.ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. M&C PACKING S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru urmatoarele scopurile: dreptul la informare (art.12); dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13); dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14); dreptul de opozitie (art.15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art.17); dreptul de a se adresa justitiei (art.18).

Drepturile de autor (Copyright)

Intregul continut al site-ului www.ambalaje-din-carton.ro, incluzand, texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea S.C. M&C PACKING S.R.L. sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente de pe site-ul ambalaje-din-carton.ro, sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Pentru orice incalcare a dreptului de autor pe site va rugam sa ne sesizati la urmatoarea adresa:

mc_packing@yahoo.com sau comenzi@ambalaje-din-carton.ro

 

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea www.ambalaje-din-carton.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor sa fie pastrate de M&C PACKING S.R.L. 

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii. Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

De asemenea, M&C PACKING S.R.L. nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul.  M&C PACKING certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Alte Informatii

Cei care viziteaza site-ul pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

Responsabilitati privind produsele

S.C. M&C PACKING S.R.L. nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este lipsit de erori sau ca este complet. M&C PACKING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi facuta responsabila pentru orice pagube aparute prin folosirea in orice fel a produselor achizitionate prin intermediul acestui site, nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate ; produsele se pot returna fara a invoca un motiv anume. Pentru mai multe detalii vizitati sectiunea “Returnare Produs”.

Litigii

Prin folosirea, vizualizarea sau cumpararea produselor site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si M&C PACKING S.R.L.

In cazul unor eventuale conflicte intre M&C PACKING S.R.L. si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila.

Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

Declinarea responsabilitatilor

Imaginile prezentate pe site, sunt cu titlu de exemplu, produsele livrate putand diferi de imagini in orice mod, in ceea ce priveste culoarea, aspectul, textura materialului, etc. Nu suntem raspunzatori pentru posibilele diferente de culoare intre cea de pe monitorul dvs. si cea a produsului in sine.

Singura obligatie a M&C PACKING S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este rambursarea sumelor incasate de societate de la clientul respectiv.

M&C PACKING S.R.L. are dreptul de a nu livra partial sau integral o anumita comanda, in cazul in care anumite produse nu mai sunt disponibile. Daca plata se face in avans, clientul va avea dreptul de a primi inapoi banii platiti pentru produsul respectiv. In toate cazurile in care produsele nu se pot livra, clientul va putea cere doar returnarea imediata a sumelor incasate de M&C PACKING S.R.L., dar nu si alte despagubiri.

M&C PACKING S.R.L. nu raspunde de eventualele defectiuni/deficiente ale produselor cumparate prin comanda pe site, si nu poate fi trasa la raspundere in nici un fel ; singura sa obligatie este de a inapoia banii clientului dupa returnarea produsului defect.

S.C. M&C PACKING S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare pe site in ceea ce priveste preturile sau alte date/detalii legate de produse, directe sau indirecte. In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, M&C PACKING S.R.L. isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta, daca livrarea nu s-a efectuat inca.

Denuntarea unilaterala

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul ce rezulta din comanda in cel mult 14 zile calendaristice de la data acceptarii livrarii. M&C PACKING S.R.L. se obliga sa ramburseze sumele incasate de la acest consumator in maxim 14 zile calendaristice.

 

 

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Toate preturile nu includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate cu TVA si valoarea transportului specificat pe factura fiscala.

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate. Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar.

Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. Daca un produs comandat de dumneavoastra nu mai este pe stoc, va vom anunta imediat.

Livram cutii in toata tara cu FanCourier.


Costuri transport (specificat in factura fiscala):


0-5 kg (20 Ron + TVA)
5-15 kg (30 Ron + TVA)
15-30 kg (50 Ron + TVA)
30 - 50 kg (70 Ron + TVA)
50 - 100 kg (80 
Ron + TVA)
peste 100 kg - transport paletizat (150 Ronpalet + TVA)

 

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail: comenzi@ambalaje-din-carton.ro și vă vom răspunde în max 24 ore.

 

 

Termeni de livrare

Comenzile sunt preluate numai on-line, urmand toti pasii de inregistrare si plasarea comenzii; nu preluam comezi telefonic; contactul rapid este pentru informatii tehnice, recomandari sau diverse cereri speciale.

Comenzile plasate pana in ora 12:00 pot fi expediate in aceeasi zi, daca sunt in stoc ambalajele solicitate.

Comenzile plasate vineri vor fi procesate si expediate in saptamana urmatoare.

Livrarea se face dupa confirmarea comenzii si in limita stocului disponibil sau a programarii la productie a ambalajelor comandate.

Livrarea se face in 24 / 48 h de la expediere, in functie de programul FanCourier din zona destinatarului.

Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda care nu indeplineste acest criteriu.

Plata poate fi facuta la primire, in sistem ramburs sau 

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Visa Electron/MasterCard/Maestro).

Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 - Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 - "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

 

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.ambalaje-din-carton.ro, sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.ambalaje-din-carton.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome.

Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul www.ambalaje-din-carton.ro.

 

 

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei la adresa de e-mail comenzi@ambalaje-din-carton.ro sau mc_packing@yahoo.com și vă vom răspunde în max 24 ore.

 

Alin Bercea

0743 002 838

Hrebenciuc Ciprian

0744 876 599