10 ANI DE PRODUCTIE

10 ANI DE PRODUCTIE

RESPECT SI CALITATE!

CUTII PRAJITURI

CUTII PRAJITURI

Oferim solutia optima de ambalare!

Cutii Macarons

Cutii Macarons

Macarons ne incanta cu toate simturile. numele cunoscut de Macaron este derivat din cuvantul italian macarone sau maccherone, care inseamna bezea.

Cutii Tort

Cutii Tort

Primii care au preparat prăjituri rotunde care aduceau cu tortul de astăzi au fost grecii, acum mai bine de 2.000 de ani. Le îndulceau cu miere și le umpleau cu nuci, "apoi le dăruiau zeilor"!.

Farfurii si tavite Personalizate

Farfurii si tavite Personalizate

Pentru cei care respecta calitatea!

Cutii Pizza Personalizate

Cutii Pizza Personalizate

Care a fost prima pizzerie din lume? În 1830, s-a deschis prima pizzerie din lume, în Napoli: Port’Alba. Pizza se cocea cu lavă de la Muntele Vezuviu.

Hartie Personalizata

Hartie Personalizata

Hârtia este un produs vital pentru afaceri, dar noi vă recomandăm să o utilizaţi cu măsură, încercând să protejaţi mediul înconjurător.

Despre noi

S.C. M&C PACKING S.R.L. 

 

 

DN 28, Km10, Iasi, Letcani, Hala C19 (apropiere sediul LexusToyota) 

 

 

J22/1630/2007

 

 

RO21851000

Capital social: 200 220 Lei

 

RO74BTRLRONCRT0214960801 
RO78BRDE240SV78872982400
RO14INGB0000999902694737

 

 

Telefon Contact

Bercea Alin

0743 002 838

 

 

Hrebenciuc Ciprian

0744 876 599

 

 

E-mail:

comenzi@ambalaje-din-carton.ro 

sau

mc_packing@yahoo.com

 

 

                              M & C Packing produce si imprima o gama larga de ambalaje din carton, de unica folosinta, ecologice, destinate comertului de produse alimentare.
Cutiile sunt personalizate cu una sau mai multe culori, foto, in functie de cerintele clientilor. 
Suntem specializati in ambalaje destinate cofetariilor, patiseriilor, pizzeriilor, precum si fast-food-urilor; ambalaje deosebite pentru a aduce un plus de imagine produselor dumneavoastra. Putem dezvolta si alte ambalaje, care nu sunt pe site in functie de necesitatile fiecarui client. Nu ezitati sa ne contactati si vom incerca sa va oferim solutia optima. La cerere producem cutii colective si cutii personalizate destinate transportului si depozitarii marfurilor.
Comenzile on-line se livreaza in 48h din momentul inregistrarii si se platesc ramburs. Va rugam sa verificati telefonic disponibilitatea comenzii, deoarece stocurile pentru produsele afisate se modifica in permanenta.
 Comanda minima pe site este de 100 Ron, cumulat din produsele dorite + cost transport in functie de kg.

    

 

Oferim vouchere valorice (contin TVA) pentru cumparaturi care depasesc 500 Ron. Acestea vor fi acordate in factura curenta sub forma de transport gratuit.

Voucherele nu se aplica la comenzi personalizate, comenzile achitate prin card sau la termen print op bancar sau instrumente de plata. Comenzile personalizate implica preturi si conditii negociate in prealabil (automat discount-uri incluse).

 

                   La plasarea corecta a comenzii primiti automat formularul de comanda cu numar de inregistrare .

Vom raspunde in maxim 48 h cu informatii despre stadiul comenzii. Daca nu primiti in acest interval nici un e-mail sau telefon din partea noastra inseamna ca nu ati plasat corect comanda, nu va fi inregistrata si onorata. Va rugam sa retineti aceste detalii. Coletele le livram prin intermediul colaboratorilor nostri: FanCourier: http://www.fancourier.ro/ 

Pentru o navigare corecta va sugeram sa folositi Google Chrome.

Pentru comenzi mai mari sau colaborari pe termen lung, preturile se negociaza si se pot acorda termene de plata (cu CEC la termen).

                                  Pentru comenzile personalizate termenele de livrare pot varia in functie de produs, plata se face cu un avans de 30% din valoarea comenzii, pe baza facturii proforme, restul la livrare.

                       Comenzile plasate vineri vor fi procesate si expediate in saptamana urmatoare.
M&C Packing se adreseaza atat persoanelor juridice cat si celor fizice; pentru facturare, va rugam sa completati corect si complet datele de identificare.
Nota : Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare. Fiind de acord cu Termenii si Conditiile de utilizare clientul isi asuma in totalitate drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea din magazinul virtual.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar. 
Este posibil ca anumite produse sa nu fie disponibile, deoarece intre momentul plasarii comenzii si momentul procesarii acesteia, stocul sa se modifice. 
Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa contactati reprezentantii firmei.

     M&C PACKING is an independent manufacturer and converter of corrugated cardboard, cardboard boxes and packaging. We are located in the city of Iasi, in north-eastern Romania.
Our production capabilities include in-house structural and graphic design facilities.
M&C PACKING offers finished cardboard and corrugated packaging products to customers in the commercial, industrial, and agricultural markets.
    Our customers come from the most diverse sectors, such as processed foods, clothing and textile, fruit and vegetable, confectionery, games&toys, wine and beverage, etc. 
    The largest part of our growing customer base is made up of food industry businesses, mainly pastry shops, cafes, pizza shops and fast-food chains. We offer a range of existing designs to choose from, but we can also develop customized carton box shapes and colorful designs to suit the most sophisticated customer requirements. 
    Our wide range of packaging solutions include two- and three-layer corrugated cardboard printed boxes, trays, waxed cartons, as well as collective boxes made of two- or three-layer cardboard used in shipping heavy products.