Pune în valoare frumusețea tortului, asezându-l pe o tavă pentru torturi M&C Packing. 
Această tavă specială iți va permite să sufli în voie în lumănări și să păstrezi felia cea mai consistenta pentru tine. Totul este să vezi dincolo de...cutie.
Înțelegem cât de important este pentru dumneavoastră ca fiecare detaliu din cadrul evenimentului sau cofetăriei să pară perfect, motiv pentru care vă oferim tăvi pentru torturi cu un aspect atractiv, care va adăuga, fără îndoială, un pic de clasă și grandoare mesei sau vitrinei dumneavoastră. Sunt construite din carton, ceea ce le face durabile și recomandabile din punct de vedere ecologic. Avem modele care au pe fiecare parte a tăvilor mânere pentru un transport mai ușor. În plus, deoarece sunt compuse dintr-un material care este atât atractiv, cât și rezistent la grăsimi, nu va trebui să vă faceți griji că se vor păta. Puteți selecta diferite dimensiuni în funcție de cantitatea de mâncare pe care o necesită compania sau ocazia pe care o aveți. Oaspeții dumneavoastră vor fi încântați de torturile rafinate servite în cele mai frumoase tăvi pentru torturi.
M&C Packing are în stoc o gamă largă de tăvi pentru torturi!
Produsele noastre din carton sunt neverosimil de rezistente și prietenoase cu mediul înconjurător. Ai un eveniment special alături de cei dragi? Folosește tăvile noastre pentru torturi și transmite cunoscuților sentimentul participării la un eveniment de lux, elegant și opulent. Sărbătoriți un eveniment important în companie? Folosiți tăvile noastre din carton pentru a livra deliciosul desert către toți angajații companiei și pentru a transmite un mesaj de apreciere pentru produsele ecologice exact cum ar face un lider adevărat.
Vom răspunde la toate întrebările, comentariile sau ideile pe care le aveți pentru a le oferi consumatorilor dumneavoastră o experiență de cumpărare personalizată și pentru a stimula vânzările. Inventarul nostru de bunuri este actualizat zilnic, așa că, dacă nu puteți găsi ceea ce căutați în selecția noastră actuală, vă rugăm să ne contactați. Echipa M&C Packing o să fie încântată să vă realizeze produsul care corespunde cel mai bine cerințelor dumneavoastră personale.