Venim in ajutorul tau cu o gama variata de ambalaje din carton atat pentru afacerea ta. Gaseste pe www.ambalaje-din-carton.ro toate tipurile de ambalaje de care ai nevoie in orice situatie, indiferent de anotimp. Cutiile pentru prajituri ofera atat protectia necesara transportului in siguranta a produselor, cat si o foarte buna vizualizare a acestora prin intermediul modelului de ambalaj: CUTII CU FEREASTRA - PENTRU PRAJITURI.  Ambalaje din Carton va pune la dispozitie o gama larga si diversa de cutii din carton colorate sau simple, cu fereastra de diferite forme: hexagon, inima, dreptunghi etc. 
Cu aceste cutii cu fereastra pentru prajituri, asiguri igiena si protectia prajiturilor si produselor de patiserie, le livrezi in stare perfecta si oferi clientilor tai o impresie placuta. 
Cutiile cu autoformare pentru prajituri sunt de culori si marimi divese, rezistente la grasimi si pot fi folosite cu succes si la ambalarea cadourilor, bijuteriilor, dulciurilor si medicamentelor.
Te invitam sa alegi cu incredere ambalaje din carton de calitate superioara, rezistente si cu un design modern, pe placul clientilor tai - ideale pentru catering, restaurante, patiserii, fast-food, cofetarii, street food, cafenele, bistro. La M&C Packing, producem si imprimam o gama larga de ambalaje din carton de unica folosinta, ecologice, pentru afacerea ta. Pe langa ambalajele publicate pe website, va putem dezvolta si alte ambalaje, la cerere, in functie de necesitatile tale. 
Comanda acum cutiile pentru prajituri cu fereastra si convinge-te de calitatea ambalajelor noastre.