Tradițiile și obiceiurile sunt transmise din generație în generație. Un element central al sărbătorilor îl reprezintă pasca și cozonacul. Am conceput ambalaje pentru aceste minunate deserturi, simbol al sãrbãtorilor fundamentale ale creştinismului.
Ce poate fi mai bun decât pasca și cozonacul proaspăt scoase din cuptor în zilele de sărbătoare? Clienții tăi sigur își pun aceeași întrebare, așa că asigură-te că le livrezi produsele intacte, astfel încât să își mențină gustul bogat în arome - cu ajutorul cutiilor noastre proiectate special pentru cozonac și pască.
Gama Variată de Cutii și Ambalaje din Carton
Putem spune că avem cel puțin un model care se potrivește produsului tău - fiind concepute pentru protecție în timpul transportului, acestea îl vor păstra în siguranță, indiferent de locul în care îl livrezi.
Pe website-ul nostru, găsești Forme Copt pentru cozonac și chec antigrasimi, care pot fi introduse direct în cuptor. Din aceeași categorie, fac parte Tăvițele de Ambalare Cozonac, laminate în interior lucios, rezistente la grăsimi. La exterior, le poți găsi din carton kraft natur, model cu autoformare, foarte simplu și ușor de asamblat.
Pentru Pasca livrată în siguranță, găsești cutii din carton microondulat alb și natur (maro) pe verso, cu capac atașat, închidere pe exterior foarte rezistente la stivuire și transport. De asemenea, pentru Cozonac, găsești cutii pentru transport, cu un format rezistent la stivuire și transport -  conceput special să reziste la multiple manipulări și paletizare, iar pereții cutiei se triplează la formare.
Despre M&C Packing - Producător Ambalaje din Carton
Suntem producători autorizați de ambalaje din carton, desfășurându-ne din anul 2007 activitatea. În cei 14 ani de experiență pe piață, ne-am menținut obiectivele: de a asigura o calitate premium a produselor și de a ne mulțumi clienții. 
Oferim suport și asistență tuturor clienților noștri, pentru a putea face cea mai bună alegere pentru afacerile lor. Cutiile și ambalajele din carton se pot personaliza la comandă (min. 500 de bucăți), fiind necesar să ne contactezi telefonic sau via email. În plus, poți plasa comenzi care nu sunt afișate pe website, în funcție de nevoile și cerințele tale.