Știm că dorești să te asiguri că toți clienții tăi  primesc cele mai bune gogoși posibile, dar nu ai timp să îți faci griji cu privire la modul în care acestea vor fi ambalate și livrate. De aceea, am creat cutiile pentru gogoși - pentru ca tu să te poți concentra pe ceea ce contează cel mai mult - să faci gogoși grozave!
Suntem specialiști în fabricarea și vânzarea de materiale de ambalare de înaltă calitate, cu 14 ani de experiență pe piață. Încă de la începuturi, prioritatea noastră a fost aceea de a mulțumi clienții noștri atât cu produse calitative, cât și cu servicii de asistență și suport dedicat. 
De aceea, îți suntem alături în alegerea celei mai bune opțiuni de ambalare pentru firma ta - de la cutii din carton pentru gogoși, până la cutii pentru colete sau pantofi, te vom ajuta să faci cea mai potrivită alegere.
Cutiile noastre din carton pentru gogoși sunt realizate din carton de calitate, foarte practice și ușor de asamblat - pe care le putem lamina în interior la cerere, pentru ca acestea să fie complet rezistente la grăsimi.
Coșulețe Mini Gogoși și Tăvițe Gogoși
Coșulețele din carton pentru Mini Gogoși au formă conică, cu deschidere superioară, care au ca principal avantaj - formarea rapidă și timpul scurt de aranjare a acestora. Îți poți servi clienții cu încredere mini gogoșile în aceste cutii, fiind încăpătoare (300 - 500 grame).
Explorează și Tăvițele pentru Gogoși din carton alb, interior și exterior lucios, ușor rezistente la grăsimi. Se formează, de asemenea, foarte simplu și ușor prin închidere pe laterale, iar despre cum să asamblați aceste tăvițe - puteți vedea videoclipul în pagina de produs.
Cutii pentru Gogoși - Donuts
Cutiile noastre de carton sunt soluția preferată de ambalare pentru gogoșile clienților noștri din domeniu. Sunt suficient de rezistente pentru a-ți păstra produsele intacte în timpul transportului, dar și suficient de ușoare - clienții tăi fiind surprinși de cât de bine aceste cutii le protejează gogoșile. Fiecare cutie este proiectată având în vedere atât calitatea, cât și comoditatea. 
Sunt fabricate din carton de înaltă calitate cu un finisaj lucios, ceea ce înseamnă că arată bine și păstrează produsele dvs. intacte în timpul transportului, cu rezistență la grăsimi. Sunt disponibile în diferite dimensiuni, în funcție de numărul de gogoși pe care trebuie să le împachetezi simultan.
Explorează acum galeria de produse - marca M&C Packing!